CÉGÜNKRŐL RÖVIDEN

A HERZ CSOPORT A MŰANYAG-, A MŰANYAGHEGESZTÉS-TECHNIKA, AZ IPARI HŐLÉGTECHNIKA TERÜLETÉRE FEJLESZT ÉS GYÁRT BERENDEZÉSEKET, KÉSZÜLÉKEKET ÉS TARTOZÉKOKAT. AZ 50 ÉVES TAPASZTALAT ÉS A SPECIÁLISAN, ERRE A TERÜLETRE SZAKOSODOTT MUNKATÁRSAKKAL EGY MEGBÍZHATÓ ÉS VILÁGSZERTE ELISMERT NEVET, ILLETVE MÁRKÁT HONOSÍTOTT MEG.

 

Cégtörténet     Értékesítési feltételek     Szervizeink

 

 

 

Az első németországi cég 1964-ben magánvállalkozásként alakult. 1970-ben követte az első osztrák cég, majd 1992-ben tulajdonosunk megalapította cégeit Magyarországon és Lengyelországban is. 1994-ben alakult meg a második osztrák cég, ezt követte Bulgária 2005-ben, létrehozva ezzel kb. 50 munkahelyet a megnevezett országokban. 2005 óta forgalmazzuk saját gyártású készülékeinket, melyek a Herz-csoport egyes külföldi cégeiben készülnek.

Az elmúlt időkben a magyarországi Herz cég is fejlődést mutat, mert már nem csak kereskedőként, hanem gyártóként is jelen vagyunk a piacon, üllői telephelyünkön hegesztőhuzalt és 3D nyomtatókba való filamentet készítünk. A gyártási projekt 2012-ben kezdődött a telephelyünk bővítésével. 2016-ban megvásároltuk Üllőn a mellettünk levő 4000 m2-es telket, melyre egy 15 gépsoros gyártócsarnokot tervezünk felépíteni.

A Herz-Csoport a világon mindenütt részt vesz szakkiállításokon a műanyagipar területén. A legnívósabb és legismertebb a háromévente megrendezendő „K”Műanyag- és gumiipari Vásár Düsseldorfban. A Herz Hungária Kft. a kezdetekben minden évben jelen volt az Ökotech-en, a Budatranspack-on, a Construmán és a számos autóipari kiállításon, többnyire a Hungexpo területén. A 3D nyomtatásban betöltött szerepünk miatt 2014-ben és 2015-ben részt vettünk a Budapest 3D Printing Days kiállításon. Németországban, Erfurtban szintén állandó résztvevői vagyunk a FabCon 3.D rendezvénynek. 2016-ban a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont szervezésében megrendezésre kerülő II. Nemzetközi Interdiszciplináris 3D Konferencia kiállítói között mi is ott voltunk.